Download E-BOG
Kundeudtalelser

Derfor anbefaler vores kunder miranovas formuepleje

Det siger vores kunder

“Jeg har været hos Miranova i et par år, og jeg er yderst tilfreds med den service, og det resultat Miranova bringer os. Jeg værdsætter den uafhængige rådgivning, og det passer mig rigtig godt at have fået fjernet fokus fra investeringerne.”

Lars Banke

“Det har været en fornøjelse at nyde roen omkring vores depoter, og jeg håber, i vil vedblive at passe dem lige samvittighedsfuldt. Tak for samarbejdet, tillykke med jeres gode vækst og godt nytår.”

Lars Ellegaard

“Jeg blev ringet op af Nordea forleden, som spurgte om vi ikke skulle i gang igen. Og så svarede jeg: Tak for tilbuddet, men det har jeg simpelthen ikke råd til (!!)”

Allan

“Det jeg er mest glad for ved mit skifte til Jer er, at min portefølje helt klart har fået mindre risiko end tidligere, og at min eksponering til fx obligationer er blevet mere intelligent end blot en bunke Mærsk virksomhedsobligationer…derudover er jeg blevet ret tonedøv over for alle de analyser, der beskriver hvad der sker her og nu, som man “bør” handle på…”

Kristian
Se videoen om Henrik Oxe’s (www.oxeogco.dk) erfaring med at få formuen plejet hos Miranova

Derfor trak Peter sine penge ud af private banking.

»Jeg kunne godt se, hvad jeg betalte til den enkelte investeringsforening, men jeg kunne ikke se, hvad det kostede inde i selve investeringsforeningen. Så reelt kunne jeg ikke se, hvad jeg betalte i omkostninger.«

Læs Peter Møllers historie på Berlingske Business

Ring på 32 15 14 14 og hør hvordan vi kan hjælpe dig

“Det ser godt ud, og til din orientering har du i 2014 slået xxx Bank mange gange.”

Jens Kristian Klaaborg

“Jeg glæder mig hver dag over, at jeg tog beslutningen og indledte et samarbejde med jer.”

Hans

“Fra første telefonmøde, og frem til jeg fik overblik og min løsning præsenteret var alting perfekt. Jeg er helt tilfreds som kunde i Miranova”

Jill Brogaard
Se videoen om Michael Tofts (kunde og medejer) erfaring med at få formuen plejet hos Miranova

 

Jon Tollerup fik nok af aktive fonde

»Efter lang tid med investeringer i aktive fonde har Jon Tollerup skiftet spor. De er ikke pengene værd, lyder det fra privatinvestoren.«
Læs Jon Tollerups historie i Børsen

Tag vores test, og se hvor meget du kan SPARE på dine investeringer.

TAG TESTEN

“Vi startede dialogen med Miranova i efteråret 2011. Vores behov var som udgangspunkt, at vi ønskede en objektiv og holistisk vurdering af vores total økonomi med specielt fokus på investeringsoptimering kontra risiko.

Miranova har vist sig at være yderst kompetent til at løse denne opgave. Under processen er vi af Miranova blevet udfordret på adskillige tidligere beslutninger som set i bakspejlet ikke burde være truffet med baggrund i vores ønsker til udviklingen i formuen.

I dag er formuen omlagt og adskillige andre parametre ændret således, at vores forventning til udvikling i afkastet er afstemt med vores ønskede risiko.”

Jan Bertelsen, Administrerende direktør i Juvel A/S

“Under søgning på nettet efter uvildig investeringsrådgivning ”løb jeg ind i” Miranova´s investeringstest. Kort efter at have besvaret testen blev jeg kontaktet af Paolo, som tilbød mig en gratis rådgivning ved et besøg på min bopæl af en af de to indehavere.

Jeg fik besøg af Rune, der fremlagde Miranova´s ”Præsentation af uvildig moderne formueforvaltning”. Med sin uddannelsesmæssige baggrund, kompetente og sympatiske fremtræden, vækkede Rune hurtigt min tillid til såvel sig selv som til produktet, hvorfor jeg traf beslutning om at starte samarbejde. I forbindelse med papirunderskrivning fik jeg besøg af Paolo, der med samme uddannelsesmæssige baggrund gjorde et lige så kompetent og tillidsvækkende indtryk på mig.

Resultatet af vort samarbejde vil blive en omlægning af mit ratepensionsdepot til en portefølje-sammensætning med en aftalt tilstræbt afkast- og risikoprofil.”

Morten

“Vi har fået rådgivning omkring investering af vores overskud i virksomheden. Vi lægger stor vægt på, at pengene bliver investeret sikkert, samtidigt med at vi får et godt afkast. Derudover har vi også fået rådgivning om, hvordan vi bedst investerer vores pensioner. Vi har været meget glade for rådgivningen, og vil fremover bruge Miranova.”

Thomas Lund, partner i UNIK Human Resources

“Efter i flere år at have stået model til bankens formuerådgivning af forskellig slags, uden at jeg følte, at det bragte noget, besluttede jeg at finde en uvildig rådgiver. Jeg talte med nogle stykker. Valget faldt på Miranova. Her blev jeg tilbudt et kort og uforpligtende møde, så jeg lige kunne se om det var de rigtige folk til mig. Efter en halv time aftalte vi et rigtigt møde. Udfaldet af dette møde blev at Rune W. Sørensen anbefalede mig at gå kontant og indfri min gæld. Dette på trods af, at jeg så ikke længere havde brug for Miranova! Det kom lidt bag på mig.

Jeg har fulgt rådet og må sige, at det føles rigtig godt, jeg er glad for det og ved, at var jeg blevet hos banken, ville dette ikke være sket. Det har givet mig overblik og fjernet mine bekymringer om min økonomi. Jeg kunne godt lide den meget åbne og ærlige facon rådgivningen blev givet på, og at den så ville medføre, at de mistede mig som kunde gjorde den kun mere troværdig.”

Mette Nørgaard, personlig rådgiver og coach www.essenskompagniet.dk

“Vi er pensioneret og har fået rådgivning om vores investeringer i aktier og obligationer. Vi har fået byttet nogle dyre investeringsforeninger fra banken ud med nogle fonde med lave omkostninger og går fra at betale omkring 40.000 kroner om året i investeringsomkostninger til 10.000 kroner. Vi har stor tillid til Runes investeringsråd og har været særdeles tilfreds med rådgivingen. Vi kan anbefale andre i samme situation at søge uvildig rådgivning og derved spare, som i vores tilfælde, unødige ca. 30.000 kroner om året…”

Bent og Susanne Hansen

“Vi har fået rådgivning om vores realkreditlån, pensioner og investeringer. Efter rådgivningen har vi lagt vores lån om, og vi undladt at foretage yderligere investeringer, da vi har indset, at det for os giver bedre mening af betale vores realkreditlån af. Derudover har vi fået Rune til at se vores lånetilbud igennem for at sikre os, at alt er i orden, og at omlægningsomkostningerne ikke var for høje. Vi har været rigtigt glade for rådgivningen, da den har givet os en større viden og en bedre bevidsthed, om hvordan vi skal køre vores økonomi. Vi vil stærkt anbefale rådgivningen til andre, som ønsker en uvildig gennemgang af deres økonomi.”

Pernille og Asger Broen Larsen

“Jeg nærmer mig den alder, hvor pensionsforholdene bør underkastes et sidste tjek, inden begivenheden indtræffer. Da jeg bl.a. grundet Roskilde Bank, Fionia m. fl. tabte den sidste tillid til, at en bankrådgiver kan være andet end en sælger, begyndte jeg som lægmand på finansmarkedet at kigge mig om efter en uvildig rådgiver. Jeg kom derved i forbindelse med Rune Wagenitz Sørensen.

Jeg har nu fået gennemgået mine opsparingsforhold og fået rådgivning om, hvordan jeg bør investere min pension. Jeg har således fået sammensat min formue af aktier og obligationer i billige investeringsforeninger samt enkelte obligationer. Herved sparer jeg ret mange penge i administrationsgebyrer i forhold til de investeringsforeninger, min bank havde foreslået mig. Og jeg får et noget højere afkast på de obligationer, som Miranova har foreslået mig, end på den højrentekonto, min bank tilbyder mig. Jeg har således haft stor gavn af at få en uvildig rådgivning. Jeg har også har været helt tryg ved den, idet Miranova – modsat banken – helt og holdent er ”min” mand.”

Leif Calundann Larsen – lektor, cand. mag.