Download E-BOG

Rune Wagenitz Sørensen

Jeg startede Miranova (under andet navn) tilbage i 2008. Jeg arvede nogle penge efter mine forældre, der gik bort i en tidlig alder og tog chancen for at realisere drømmen om min egen virksomhed. Jeg har investeret hele arven på at få en forretning op at stå, hvor målet er, at danskerne får mere ud af deres opsparing.

Det gik hurtigt op for mig, at det var – og er – inden for investering, at der er mest at forbedre. Branchen fortæller om muligheden for at få et ekstraordinært afkast, men det kniber med at fortælle om, at sandsynligheden for det er ganske lille. Det er ganske simpel matematik, når dagen er omme: Vi kan ikke alle sammen få et afkast, der er højere end gennemsnittet – særligt ikke efter omkostninger. Ligesom vi ikke alle sammen er bedre end gennemsnittet til at køre bil.

Jeg skal kunne se mig selv i øjnene hver dag og være stolt over den service, vi leverer i Miranova. Derfor er der kun en vej, og det er at lave formuepleje uvildigt uden henvisningsprovisioner, og til lavest mulige omkostninger for de mennesker vi hjælper. Og så sætter jeg naturligvis min egen opsparing i de investeringsfonde, som vi anbefaler vores kunder. Jeg er uddannet cand. merc. i finansiering.

Kontakt Rune:
Tlf.: +45 20 88 79 95
Email: kontakt@miranova.dk