Download E-BOG

Niels Ejner Hovmøller

Niels er uddannet cand.polit med specialisering i finansiering fra Københavns Universitet. I Miranova står han for portefølje, risikostyring og handelsbordet, og sørger dermed for, at kundernes porteføljer stemmer overens med den valgte investeringsprofil.

”Når man ser på aktiemarkedet hver dag oplever man, at markedet går op og ned. Undersøger man data på lang sigt er det en anden historie.

En af mine yndlingsanalyser er lavet af Jeremy Siegel og fokuserer på aktier på lang sigt. Analysen blev lavet i 1992 og er efterfølgende opdateret med tal fra 2017 af Westwood Group. Den opdaterede analyse fortæller, hvor mange penge man ville have haft ultimo 2017, hvis man havde investeret 1 dollar i 1802, korrigeret for inflation.

  • Investeret i guld: 3,26 dollars
  • Investeret i kortsigtede obligationer: 265 dollars
  • Investeret i langsigtede obligationer: 1663 dollars
  • Investeret i aktier 1.348.229 dollars

På lang sigt kan det altså godt betale sig at være risikovillig.

For at maksimere sit langsigtede afkast er det vigtigt, at diversificere sin portefølje, holde omkostningerne nede og være bevidst om, at ens risikoprofil i høj grad bestemmer ens afkast over tid.

Dette er blot en af de mange analyser, der teoretisk underbygger, at Miranovas langsigtede investeringsstrategi er den mest optimale strategi til at sikre et godt afkast over tid.

Det er derfor en fornøjelse at arbejde for Miranova og vide, at man er med til at sikre kunderne de mest optimale resultater.”

 

Kontakt Niels
Tlf.: +45 42 94 29 87
Email: kontakt@miranova.dk