Download E-BOG

Jesper Dall

Jesper er partner i Miranova og uddannet civiløkonom (HA) og Ph.D. i teoretisk fysik med speciale i komplekse systemer. Jesper er desuden ansvarlig for sin families selskab Castello ApS. Miranova forvalter mere end 50 millioner kroner for Castello, og pengene sættes naturligvis i de samme investeringsfonde, som vi anbefaler alle vores kunder.

”Som investeringsansvarlig for værdierne som mine forældre har skabt, har jeg igennem en årrække fået et grundigt indblik i formueforvalterbranchen i Danmark fra købers side. Da vi for nogle år siden i Castello undersøgte den måde, man kan få sin formue plejet på i Danmark, erkendte vi, at vi hverken kunne gennemskue, hvad vi egentlig skulle betale for, eller hvor meget vi skulle betale. Jeg gjorde derfor et grundigt arbejde for at komme til bunds heri, og konklusionen var slående: Vi betalte langt mere end vi troede – ca. 1,5 millioner kroner årligt alene i målbare omkostninger – og størstedelen var indirekte udgifter, typisk gennem danske investeringsforeninger. Det var ca. en fjerdedel af vores forventede årlige afkast, vi betalte for drømmen om at gøre det bedre end markedet. Hvert år!”

”Mit analysearbejde overbeviste mig om, at du bør holde omkostningerne i bund og forsøge at få det samme afkast som markedet frem for at forsøge at slå markedet. Sammenlignet med vores tidligere investeringer sparer vi i dag mere end en million kroner i reducerede omkostninger – og så har vi endda fået en meget mere overskuelig og gennemskuelig portefølje og en klar strategi. Det skaber værdi og tryghed for vores familie. ”

”Mit mål er, at du som kunde i Miranova oplever samme tryghed og værdi, ved at vi har fokus på det vi kan styre, nemlig omkostningerne og risikoen. For minimale omkostninger og maksimal risikospredning er lig højere og mere stabilt afkast. Og det er faktisk grunden til, at jeg i dag plejer andres formuer i Miranova – det er ganske enkelt den bedste strategi og alt for få danskere benytter sig af den!”

Kontakt Jesper:
Tlf.: +45 30 48 76 08
Email: kontakt@miranova.dk