Download E-BOG

Jeppe Pedersen

Jeppe har erfaring med blandt andet børsnoteringer, investeringsforeninger, derivater samt produktudvikling indenfor den finansielle sektor som Business Manager hos Nordnet, hvor han arbejdede 7 år. Arbejdet hos Miranova bliver suppleret med en HD uddannelse på CBS.

”Som private investorer, skal vi være forberedte på rigtig meget støj og selvudnævnte eksperter, der lige præcis ved, hvornår vi skal købe eller sælge. Der er rigtig mange fristelser i markedet og mange historier om billige aktier eller obligationer, hvor det er vigtigt at holde sig for øje. Det langt fra er alt der skinner som er guld”

”Vejen til et godt og stabilt afkast er relativt simpel. Sørg for at have styr på din risikoprofil, få rebalanceret din portefølje, hold omkostningerne lave eftersom det spiser dit afkast over tid og lad dig ikke friste af en hurtig og let gevinst, som ikke stemmer overens med din risikoprofil. Tag de langsigtede briller på, når du investerer”

Der er ikke nogle smutveje til et godt stabilt langsigtet afkast – kun det lange seje træk og en stærk investeringsdisciplin.

Kontakt Jeppe:
Tlf.: +45 30 49 48 42
Email: kontakt@miranova.dk