Download E-BOG

Jakob Holck

Jeg har arbejdet i den finansielle sektor stort set hele mit voksne liv. Oprindeligt uddannet i forsikringssektoren, men fik med tiden smag for investeringsverdenen.

Her har jeg blandt andet arbejdet med formuende kunder, fonde og legater, virksomheder/holdingselskaber, institutionelle kunder som banker og boligselskaber. Derudover har jeg arbejdet hos en børsmægler, hvor mine opgaver blandt andet indeholdt børsnoteringer af selskaber, drift/ledelse samt fagansvar for investeringsprodukter.

Noget som altid har ligget mig på sinde, og fortsat vil gøre det, er at gøre det komplekse simpelt. For mig handler god rådgivning ikke om fagudtryk og avancerede produkter. De er blot værktøjer til at løse kundernes behov. For mig er det god forståelig kommunikation, god risikospredning samt et virkelig højt serviceniveau det allervigtigste i et kundeforhold. Jeg mener oprigtigt, at vi i Miranova leverer et serviceniveau, der hører til blandt de allerbedste udbydere i markedet. Det skal vi fortsætte med.
Vi har igennem de sidste 5-10 år oplevet en branche, som har fokuseret mere på indtjening og mindre på service. Det gør vi op med i Miranova.

Efter mere end 20 år i den finansielle sektor har jeg lært, at det berømte citat ”det er svært at spå, især om fremtiden” er det mest sikre man kan sige om udviklingen i aktier og obligationer. Ingen har vist, at de konsistent kan mestre disciplinen ”Timing” eller ”vælge den rigtige aktie på den rigtige dag”. Derfor er det Miranovas overbevisning, at vi skal sprede risikoen bredt.

Vi kan ikke påvirke om markederne går op eller ned, men vi kan påvirke de omkostninger vi pålægger os selv som investorer. Netop her står man stærkt som kunde hos os. Vores løsninger er oftest en hel del under det niveau, bankerne opkræver.

Hvis du vil høre mere om det, så tag endelig fat i mig.

Kontakt Jakob:
Tlf.: +45 29 93 89 91
Email: kontakt@miranova.dk