Download E-BOG

Heine Søndergaard

Heine er Senior Investeringsrådgiver i Miranova og har femogtyve års erfaring i den finansielle sektor, heraf de tyve år på investeringssiden. Blandt erfaringerne er seksten år i Private Banking i Nykøbing Falster, hvor Heine også er bosiddende med sin familie. Miranovas kontor i Næstved bliver Heines udgangspunkt for sit virke i Miranova og fokus vil være på Sydsjælland og Lolland-Falster.

“Det gik hurtigt op for mig, at investeringsområdet lige var mig. Det at hjælpe kunderne med at opnå afkast af deres formue på en god og tryg måde og samtidig yde en god service har altid været drivkraften i jobbet for mig.

For mig handler det om at møde kunden i øjenhøjde og være grundig forberedt. Strategien og finde den rigtige risikoprofil til kunden – er helt afgørende for at opnå de bedste resultater i samarbejdet.

Det er utroligt svært og omkostningskrævende at slå markedet kontinuerligt og oftest vil et markedsafkast alligevel være vinderen, fordi ingen kan spå om fremtiden og udvælge de rigtige enkeltaktier. Til gengæld kan du selv påvirke dine omkostninger ved investering, hvis du forholder dig til din investeringsløsning og handelsaktivitet.

Efter 25 år i branchen er det min erfaring, at man opnår det bedste resultat ved at være langsigtet, sprede risikoen og holde omkostningerne ved investeringerne nede.

Hos Miranova kan jeg hjælpe dig med en løsning, hvor der fokuseres på din formue og din formues afkast, risiko og omkostninger. Hvis du vil høre mere, så kontakt mig endelig til en uforpligtende snak”.

Kontakt Heine:
Tlf.: +45 61 75 35 00
Email: kontakt@miranova.dk