Investeringsrådgivning

Uvildig investeringsrådgivning

Sådan forbedrer du din privatøkonomi

Investeringsrådgivning er en tillidssag, og det gælder om at finde frem til det, der giver dig det mest solide grundlag og det højeste afkast.

Hos Miranova får du 100% uvildig og personlig investeringsrådgivning ud fra det, der er bedst for din økonomi i din specifikke situation. Vi modtager ikke nogen form for provision, og i modsætning til banken, har vi ikke nogen skjult dagsorden, når vi fx anbefaler dig en bestemt investeringsmulighed.
Søger du en uvildig investeringsrådgivning?

Kontakt os på telefon 32 15 14 14 eller e-mail kontakt@miranova.dk

Personlig investeringsrådgivning starter med en totalanalyse af din økonomi

Vi starter altid med en investeringsrådgivning, hvor vi gennemgår din generelle økonomi samt dine investeringer og pensionsopsparinger. På den måde kan vi kortlægge din økonomi og lave en grundig analyse, der viser os, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere dine investeringer, tilpasse din risiko og minimere de forbundne omkostninger.

Efterfølgende er vi der til at overvåge dine investeringer og give dig løbende investeringsrådgivning, så risikoen styres håndfast, og dine penge får den bedst mulige pleje. Du får naturligvis også udførlig og gennemsigtig rapportering, så du hele tiden ved, hvor du står, og hvor du er på vej hen.

Sidebar

Sådan finder vi de bedste investeringer til dig

Der findes uhyggeligt mange forskellige investeringsforeninger og fonde. Vi har gennem flere års analysearbejde fundet frem til en håndfuld, der sikrer dig den bedste, billigste og mest effektive administration af dine investeringer.

Vores udvælgelseskriterier er bl.a.:

  • Ingen lån i fondene
  • Ingen risiko for konkurs – fondene skal investere direkte i aktier og obligationer
  • Lave omkostninger
  • Stor spredning på mange forskellige værdipapirer
  • Lavest mulig beskatning

Vi holder os naturligvis hele tiden opdateret og overvåger konstant markedet for nye og endnu bedre investeringsmuligheder.

Vi hjælper dig også med at sammensætte forskellige indeksfonde og udnytte deres fordele, så du kan styre risikoen præcist. Denne strategi anbefales ligeledes af forskere fra CBS og amerikanske nobelprismodtagere, der har påvist, at du i langt de fleste tilfælde kan opnå det højeste afkast via denne form for passiv investering.

Med personlig investeringsrådgivning og formuepleje fra Miranova får du bl.a.:

  • Personlig, uvildig rådgivning om det, der er bedst for dig og din økonomi
  • Genplacering, overvågning og pleje af dine investeringer
  • Målbar og gennemsigtig risiko på dine investeringer
  • 100% indsigt i dine omkostninger, og hvor meget du får tilbage
  • Tryghed i at du er på rette vej, og at du har styr på din økonomi

Få et gratis og uforpligtende investeringsmøde med os, så kan du selv få indblik i hvor meget mere, du kan få ud af dine investeringer.

Kontakt os på telefon 32 15 14 14 eller e-mail kontakt@miranova.dk

Download E-BOG